2η Ενότητα: Open Space Technology, ως εκπαιδευτική τεχνική του Προγράμματος Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών του JA Greece

LearningHub Συζητήσεις 2η Ενότητα: Open Space Technology, ως εκπαιδευτική τεχνική του Προγράμματος Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών του JA Greece

 • Αυτό το θέμα είναι κενό.
Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • Niki Komi
  Keymaster
   Αγαπητές και αγαπητοί Εκπαιδευτικοί,
   Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα υλικά της 2ης ενότητας είναι ήδη διαθέσιμα στο Learning Hub. Το θέμα της ενότητας είναι η εκπαιδευτική τεχνική Open Space Technology,  μια τεχνική εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα χρήσιμη τώρα που βρίσκεστε στην πρώτη φάση διαμόρφωσης και ανάπτυξης των επιχειρηματικών ιδεών.
   Μαζί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην πράξη πώς λειτουργεί το Open Space Technology στη συνάντηση της Πέμπτης, 8 Δεκεμβρίου, 16.00-17.00. Για τη σύνδεσή σας στο Zoom θα χρειαστείτε τα παρακάτω:

   Join Zoom Meeting: https://us02web.zoom.us/j/89365571837

   Meeting ID: 893 6557 1837

   Η βιντεοσκόπηση από τη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας έχει ήδη αναρτηθεί στο σχετικό πεδίο (Ενότητα 1) του Learning Hub. Αυτό θα γίνεται μετά από κάθε συνάντηση.
   Τα λέμε, επομένως, σύντομα ‘από κοντά’.
   Να είστε καλά,

   Δρ Μάνος Παυλάκης
   Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος

  Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.

  Το Learning Hub είναι ο κόμβος συνάντησης της κοινότητας του JA Greece, που λειτουργεί ως ένα ανοικτό κέντρο μάθησης & ανάπτυξης για μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς και μέντορες, προσφέροντας δυνατότητες για συμμετοχή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, διαδραστικά workshops, μαθησιακό υλικό και webinars.

  Copyright © 2022 JA Greece. All rights reserved