Μέντορες

Εδώ, μπορείς να βρεις τη λίστα των μεντόρων, η οποία περιλαμβάνει έμπειρα στελέχη της αγοράς και του κόσμου των επιχειρήσεων. Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το στέλεχος με το οποίο επιθυμείς να επικοινωνήσεις, ώστε να λάβεις την κατάλληλη υποστήριξη και καθοδήγηση.

Business / Management

Ηγουμενάκης Γιώργος

Project Manager – Global Learning | EY

Επαγγελματικό υπόβαθρο σε μια ποικιλία βιομηχανιών σε πολυεθνικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο πλαίσιο συμβουλευτικών υπηρεσιών και εσωτερικής εκπαίδευσης. Αλληλεπίδραση με επαγγελματίες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα παγκοσμίως και πραγματική εργασιακή εμπειρία στην Ευρώπη και την Αμερική.

Ικανότητες διαχείρισης ευρέως φάσματος έργων σε συνδυασμό με δεξιότητες και πολυετή εμπειρία γύρω από θέματα όπως σχεδιασμός προγραμμάτων μάθησης, performance management, δημιουργία και βελτιστοποίηση επιχειρηματικής στρατηγικής και διαδικασιών, δημιουργία και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, διαχείριση  αλλαγών, προγράμματα διαχείρισης κόστους, κ.λπ.

Περισσότερα στο προφίλ μου στο LinkedIn – George Igoumenakis

6959990043
george.igoumenakis@gr.ey.com

Μαρκουίζος Κάρολος

Ασφαλιστικός Σύμβουλος | MetLife

Είμαι 56 ετών και εργάζομαι σαν ασφαλιστικός σύμβουλος 26 χρόνια και συνολικά βρίσκομαι στις πωλήσεις 33 χρόνια. Είμαι εθελοντής σε αρκετούς οργανισμούς γιατί πιστεύω ότι το να δίνεις είναι σημαντικότερο από το να παίρνεις.

Ήμουνα για πολλά χρόνια αθλητής του μπάσκετ και μου αρέσει ιδιαίτερα το διάβασμα ιστορικών βιβλίων.

Τα θέματα που μπορώ να σας βοηθήσω είναι ανάπτυξη αγοράς, ανεύρεση πόρων για διαφήμιση και ανάπτυξη, θέματα προσωπικής ανάπτυξης και βελτίωσης.

6977209399
carolosmarkou@gmail.com

Νικολόπουλος Στέργιος

Commercial Finance | Mondelez 

Finance Manager with broad commercial experience and expertise.

6978000430
stergios.nikolopoulos@mdlz.com